Mopohalli on entistä ehompi!

Mopohalli auki ti – pe

Mopohalli on nyt remontoitu ja se on avoinna tiistaista perjantaihin kello 15 – 21.

Tervetuloa!

Remontti kesätyöläisten sanoin

Hallin remontti alkoi lattiahiomakoneen hakemisella vuokraamosta. Koneen mukana tuli myös tehokas imuri, jolla betonipölyt saatiin siivottua pois. Vanhat maalit hiottiin lattiasta metallisella piikarbidikiekolla ja sen jälkeen pinta tasoitettiin vielä hiomapaperilla. Lattiahiomakoneen käyttö vaati ensin totuttelua, mutta opimme nopeasti hallitsemaan sen mahtavia voimia. Hionnan jälkeen imuroimme ja moppasimme pölyt pois betonista. Sen jälkeen tapahtui itse maalausvaihe. Maalin kuivuttua kannoimme tavarat takaisin halliin. Samalla järjestelimme kaapit, työkalut ja välineet sekä huolsimme työkoneet ja työkalut. Nyt halli ja sen työkalut on priimakunnossa. Tervetuloa tutustumaan.

//Joni & Jere, Rastiksen kesähessut