SHOKKIPALJASTUS! Elokuvaprojekti mopohalleilla

Elokuvaprojekti mopohalleilla: Käsikirjoitusleiri

JUORUT Helsingin mopohalleilla on huhuttu olevan käynnissä erittäin salainen elokuvaprojekti, jonka nimeä tai sisältöä ei ole vielä julkistettu. Projektin tavoitteena on kuulopuheiden mukaan kuvata elokuva, joka liittyy nuoriin ja liikenteeseen. Projektin salaisesta luonteesta johtuen emme ole vielä saaneet tarkkoja yksityiskohtia elokuvasta, mutta huhuja liikkuu että nuoria otettaisiin mukaan projektiin tekemään elokuvaa. On huhuttu myös, että projektiin otetaan mukaan sekä kameran edessä, että takana toimimisesta kiinnostuneita nuoria. Osa nuorista onkin jo päässyt mukaan tähän eliittijoukkoon, joka kokoontui eräänä viikonloppuna salaisessa paikassa, keskellä erämaata, kirjoittamaan elokuvan käsikirjoitusta. Saimme salaisesta lähteestämme muutaman salakuvan tältä käsikirjoitusleiriltä, mutta tilanteen arkaluontoisuuden takia olemme peittäneet osallistujien kasvot kuvista.

SALAKUVA: Käsikirjoitusleirillä on brainstormattu epäilyttävän rennoissa tunnelmissa

 

Tarina kertoo, että elokuvaprojektiin pääsee mukaan ilmoittamalla halukkuudestaan Pukinmäen tai Rastiksen mopohallilla henkilökunnalle. Huhutaan että riittää kun sanoo salaisen koodilauseen:” Tahdon mukaan elokuvaprojektiin”.  Eräs todistaja vakuuttaa että projektiin voi osallistua ihan niin paljon, kuin omaa aikaa ja kiinnostusta riittää. Jos asia kiinnostaa todella paljon, pääsee osallistumaan paljon, ja jos haluaa osallistua esimerkiksi vain yksiin kuvauksiin, sopii sekin projektin koordinaattoreille. Osaamista ei tarvitse olla etukäteen, riittää että on kiinnostunut oppimaan uutta.

SALAKUVA: Käsikirjoitusleirillä on nautittu limonadia! K-18!

 

Eräs Pukinmäkeläinen alkuasukas kertoo, että mopohallin edustalta käsikirjoitusleirille lähteneet nuoret olisivat käsikirjoitusleirin aikana “leikkineet” hienoilla kuvausvälineillä, syöneet hyvin ja pitäneet hauskaa. Toimitus pitää tällaista toimintaa käsittämättömänä löysäilynä!

Paljastamme lisätietoja projektista mahdollisimman pian. Jos olet 13-23 -vuotias nuori, ja haluat mukaan projektiin, ota yhteyttä mopohallien työntekijöihin, ja kerro sisäpiirin juorut myös meille. VINKKIPALKKIO!

“Tauno ja Jussi”, Munhesan juorutoimittajat (nimet muutettu)

KLIKKAA JA KATSO SHOKKIVIDEO: Snapchat-palvelussa levinnyt video on huhujen mukaan kuvattu leirillä! (Video ei toimi, jos se ei toimi)