Mopohalli valmiina kevääseen

Maaliskuu. Eli ensi kuun jälkeen on jo toukokuu!

Kevät tulee, aurinko on alkanut lämmittämään ja maaliskuun vesisateet ovat jo päässeet vauhtiin lumikasojen ja jäisten kävelyteiden sulattamisessa.   Mopohalli on talven aikana valmistautunut kevääseen ja tulevaan kesään entistä väkevämmin. Talven aikana on uusittu työkaluja ja hankittu välineitä yhä vaikeampien korjaushaasteiden selvittämiseksi. Kevättä varten on mopohallia myös järjestetty uudelleen siten, että työskentelytilaa on enemmän ja tarvittavat työvälineet ovat helpommin saatavilla. Näin vaativampienkin moottoriremonttien tekeminen on entistä helpompaa ja mukavampaa.

Talvi koetteli myös mopohallin sisäänkäyntiä.

 

 

Mopohalli on avoinna normaalisti arkisin tiistaista perjantaihin kello 15.00 – 21.00, mutta poikkeuksia kevään aikana tulee varmasti. Muista siis tarkistaa poikkeukset täältä munstadista(varmin keino) tai Rastiksen mopohallin snapista, instagramista tai FB:sta. Tervetuloa!