Ralliretki Riihimäelle

Kevään aurinkoisten päivien tultua alkoi bensa virrata suonissa siihen malliin, että mopohallin varjoista haluttiin lähteä ulos nauttimaan lämpimästä säästä ja lähteä luontoon villipetojen keskelle(huom. video) nauttimaan vauhdin hurmasta. Suuntasimme siis mottisjengillä Riihimäelle, koska siellä ajettiin 20. toukokuuta rallin SM-osakilpailu, Riihimäki-ralli.

Lähdimme liikkeelle aamutuimaan mopohallilta. Keli oli tietysti ohjaajien tilauksen mukainen ja aurinko paistoi kauniisti pilvenrepaleiden lomasta. Ensimmäisenä suuntasimme kohti ABC Riihiimäkeä, josta saimme rallikartan. Ensimmäinen varsinainen erikoiskoe jota seurasimme oli kisan aloittanut EK1.

Kesä yllätti retkikuntamme, kun auringonpaiste nosti lämpötilan lähelle hellelukemia. Onneksi yllätys oli positiivinen ja selvisimme siitä juomalla paljon vettä ja nauttimalla lämmöstä.

Ek4 ja EK5 Riihimäen varuskunnan alueella. Tässä nähtiin eräs näyttävä luisu ojaa myöten, ja sora lensi!

 

Päivän aikana tuli käveltyä runsaasti ympäri katuja, metsiä, kasarmialueita ja sorateitä, ja siinä  se päivä venähtikin lähes huomaamatta iltaan asti. Kävimme seuraamassa kolmea eri erikoiskoetta. Viihtyisän ja tapahtumarikkaan päivän jälkeen kaikille jäi hyvä fiilis ja palasimme kotiin monia mukavia uusia kokemuksia rikkaampina.

Kaikki kiva loppuu aikanaan. Nähdään ensi kerralla!