TATTIS GP 1/2018

Luvassa taas huikea ratapäivä mopoilijoille ja piikkikuskeille! Tattarisuon kartingradalla on mahdollista päästä ajamaan omilla mopoilla ja piikeillä ilmaiseksi! TattisGP järjestetään 5.5.2018 klo 14-18.

TattisGP on jo perinteeksi muodostunut mahdollisuus harjoitella mopoilla ja piikeillä ajamista rataolosuhteissa. Radalla ajaminen kehittää erityisesti kaarreajo- ja jarrutustekniikoita. Lisäksi se on todella hauskaa.

Parhaiten tietoa löytyy FB:n tapahtumasta, johon pääsee tästä. Sinne voi myös laittaa kysymyksiä, jos joku asia jää epäselväksi.

Tattis GP osallistuminen vaattii alle 18-vuotiailta huoltajan suostumuksen. Sen voi toimittaa lomakkeella, jonka voi printata tästä. Lomakkeita saa myös Pukinmäen mopohallilta, Rastiksen mopohallilta, Tattarisuon moottorihallilta, Pitäjänmäen moottorihallilta ja Espoon mopopajalta. Tapahtumaa voi myös seurata radan katsomosta, johon on vapaa pääsy.

Tapahtuma paikkana toimii Helsingin kartingrata osoitteessa tattarisuontie 32, 00770 Helsinki.

Tervetuloa ajamaan!

 

Tsekkaa viime vuoden tunnelmat videolta: