Kesätöissä mopohallilla

Olemme rastiksen mopohallin kesätyöntekijät Sampo 17v ja Miika 16v.

Haimme tänne kesätöihin koska olemme molemmat kiinnostuneita mopoista, nuorisotoiminnasta ja ohjaajan töistä.

Täällä kesätöissä olemme päässeet tekemään paljon nuorten kanssa kuten auttamaan heitä huoltamaan mopojansa ja myös ihan vain viettämään heidän kanssa aikaa. Olemme myös olleet auttamassa järjestelemään paikkoja ja siivoamaan mopohallia, sekä olemme olleet mukana kaupoilla hommaamassa mopohallille tarvittavia tavaroita ja välineitä. Ilmapiiri mopohallilla on rento ja vastaanottava. Yleisesti työskentely on mennyt hyvin ja on ollut kivaa. Mopohallilla työssäollessa olemme oppineet nuorisotyöstä ja mopojen huollosta. Sosiaaliset taidot ja tekninen osaaminen ovat olleet tärkeintä täällä työskennellessä.